به گزارش اخبار ملل از روابط عمومی، در همین راستا مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ با حضور سهامداران شرکت، هیئت مدیره، معاونین و مدیران فولاد سنگان برگزار شد.مدیرعامل فولاد سنگان ضمن خیر مقدم به حاضرین، از حمایتهای سهامداران و تلاش کارکنان فولاد سنگان قدردانی نمود و گفت: در سال گذشته نیز با حمایت سهامداران محترم و کلیه ارکان شرکت دستاوردهای ارزنده ای به دست آمد که شایسته قدردانی است. امرایی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: تمام تلاش ما در سال گذشته عمل به منویات مقام معظم رهبری بود و دستاوردهای ما در سال گذشته نشان از این مهم دارد.مدیرعامل فولاد سنگان با اشاره به شهادت رئیس جمهور شهید رئیسی و هیئت همراه افزود: فولاد سنگان با تأسی از شهدای خدمت راه آن بزرگواران را در خدمت جهادی به مردم ادامه می دهد. علی امرایی با اشاره به تولید بیش از ۴ میلیون تن کنسانتره در سال گذشته ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ با چالشهایی نظیر قطع برق و گاز مواجه شدیم، از نظر روزهایی که منجر به عدم تولید شد بیش از ۲۰ درصد ظرفیت شرکت بود.
یکی دیگر از مشکلات در سال گذشته مسائل ناشی از حمل و نقل ریلی بود و امرایی با توجه به ظرفیت ناکافی زیرساخت حمل ریلی در منطقه سنگان افزود: این مشکلات باعث عدم حمل به موقع محصول و نهایتا دپوی آن در انباشتگاه های شرکت گردید و تولید شرکت را تحت شعاع قرار داد. وی گفت: شرکت برای حل بخشی از این مشکل اقدام به برنامه ریزی و گسترش ظرفیت حمل و نقل جاده ای محصول با خرید ۵۰۰ دستگاه تریلی نموده است که در نوع خود اقدام بسیار مهم و بزرگی به شمار می رود و ضمن رفع بخشی از چالش اشتغالزایی ، گسترش حوزه فعالیت شرکت را به همراه دارد، اما حل چالش منطقه مسئله ای کلان است که نیاز به حمایت و سرمایه گذاری در سطوح بالاتر کشوری دارد.هزینه های حمل محصول از سنگان نیز از دیگر مشکلاتی بود که به آن اشاره شد و مدیرعامل فولاد سنگان با اشاره به رشد ۳۴ درصدی تولید کنسانتره نسبت به سال قبل از حاشیه ۲۹ درصدی سود خالص شرکت مطابق صورتهای مالی شرکت خبر داد و اظهار داشت: در سالهای گذشته تا امروز ، فولاد سنگان همواره روند رو به رشدی در سودآوری داشته است که با مدیریت صحیح منابع و افزایش بهره وری کل عوامل سازمانی محقق شده است. به گفته مدیرعامل فولاد سنگان، روند فعالیتها و سودآوری شرکت در طی ۴ سال اخیر تا پایان ۱۴۰۲ نشان می دهد که فولاد سنگان به عنوان یک شرکت با ارزش آفرینی مطمئن در برابر تکانه های مختلف محیطی و اقتصادی به خوبی اقدام می کند و حاشیه سود مطمئنی دارد.
امرایی گفت: این شرکت به منظور نقش آفرینی بیشتر در صنعت و خلق ارزشهای پایدار و همچنین بالفعل رساندن پتانسیلهای موجود و در راستای توسعه خود، طرحهای توسعه ای مهمی را شروع کرده است که از جمله آنها کارخانه ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره هماتیتی به عنوان بزرگترین و مدرن ترین کارخانه کشور در نوع خود، افزایش ظرفیت ۲.۵ میلیون تنی کارخانه گندله سازی، نیروگاه برق بادی ۲۰۰ مگاواتی، پروژه انباشت مکانیزه باطله، احداث تصفیه خانه و خطوط انتقال پساب و فاضلاب تایباد به کارخانه و … می باشد . وی با اشاره به تجهیز ناوگان استخراج و حمل و نقل معدنی گفت: یکی از بزرگترین اقدامات شرکت، خرید ماشین الات و تجهیزات معدنی است که فولاد سنگان را به یک شرکت خاص تبدیل کرده است و حوزه فعالیت و مشارکت این شرکت را افزایش داده است و بدین ترتیب این ناوگان که شامل شاول و دامپتراک های بزرگ است میتواند در بخش معدن منطقه بسیار موثر باشند و به تسهیل و تسریع اقدامات کمک نماید. وی از آمادگی فولاد سنگان برای ورود به بازارهای صادراتی خبر داد و اظهار داشت، با مطالعات جامعی که انجام گرفته است و توانمندیهای شرکت، از جمله کیفیت بالای محصولات و قابلیت رقابت در بازارهای بین المللی، می توان حضور موثر و سودآوری در بازار صادرات داشته باشیم. امرایی با اشاره به نقش آفرینی مهم فولاد سنگان در حوزه مسئولیتهای اجتماعی ادامه داد: در سالهای گذشته خدمات ارزنده با سرمایه گذاری مناسب وحمایت سهامداران در منطقه خواف ارائه شد اما سال ۱۴۰۲ تمرکز فولاد سنگان بر توسعه زیرساخت آموزش بوده است و توانست اقدامات مهمی از جمله ساخت ۴۵ کلاس درس و عقد قرارداد ساخت ۲۲ کلاس درس جدید را به عنوان یکی از نیازهای اساسی منطقه خواف و سنگان به انجام برساند.
اکبری محمدی رئیس امور شرکتها و مجامع فولاد مبارکه نیز ضمن قدردانی از اقدامات فولاد سنگان گفت: مجموعه اقدامات فولاد سنگان رضایتبخش است و این شرکت نقش مهمی در گروه فولاد مبارکه دارد و انتظار می رود روند رو به رشد این شرکت در عرصه های مختلف با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی و تلاش همه برای سالهای آینده نیز حفظ شود و ارتقا یابد. در ادامه جلسه حسابرسان مستقل به ارائه گزارش صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۲ پرداختند و حاضرین در جلسه به صورت تخصصی و فنی آنها را بررسی نمودند. در پایان جلسه نیز ارزش هر سهم فولاد سنگان به میزان ۷۵۰ ریال تعیین و از محل سود خالص شرکت میان سهامداران تقسیم گردید.